Wallace and Gromit - Cracking Contraptions: The Turbo Diner

2min - Britisk animasjonsserie. Turbokafè. Wallace lager mange oppfinnelser, men det går ikke alltid som det skal, og Gromit ender alltid med å måtte ordne opp. .

Wallace and Gromit - Cracking Contraptions: The Bully Proof Vest

2min - Britisk animasjonsserie. Skuddsikker vest. Wallace lager mange oppfinnelser, men det går ikke alltid som det skal, og Gromit ender alltid med å måtte ordne opp. .

Wallace and Gromit - Cracking Contraptions: The Soccamatic

2min - Britisk animasjonsserie. Fotballomaten. Wallace lager mange oppfinnelser, men det går ikke alltid som det skal, og Gromit ender alltid med å måtte ordne opp. .

Wallace and Gromit - Cracking Contraptions: The 525 Crackervac

2min - Britisk animasjonsserie. 525 Kjeksstøvsuger. Wallace lager mange oppfinnelser, men det går ikke alltid som det skal, og Gromit ender alltid med å måtte ordne opp. .

Wallace and Gromit - Cracking Contraptions: The Snowmanotron

2min - Britisk animasjonsserie. Snømannmaskinen. Wallace lager mange oppfinnelser, men det går ikke alltid som det skal. Da er det Gromit som må ordne opp.

Wallace and Gromit - Cracking Contraptions: A Christmas Cardomatic

Wallace and Gromit - Cracking Contraptions: The Snoozatron

2min - Britisk animasjonsserie. Sovemaskinen. Wallace lager mange oppfinnelser, men det går ikke alltid som det skal, og Gromit ender alltid med å måtte ordne opp. .

Wallace and Gromit - Cracking Contraptions: Shopper 13

Wallace and Gromit - Cracking Contraptions: The Tellyscope

2min - Britisk animasjonsserie. Fjernkontrollen. Wallace lager mange oppfinnelser, men det går ikke alltid som det skal, og Gromit ender alltid med å måtte ordne opp. .

Wallace and Gromit - Cracking Contraptions: The Auto Chef

2min - Britisk animasjonsserie. Autokokken. Wallace lager mange oppfinnelser, men det går ikke alltid som det skal, og Gromit ender alltid med å måtte ordne opp. .