Stream, lej eller køb

Episode 4

23min - Porträttering av unga talanger och en titt på hur svensk ungdomsidrott fungerar i dag där reportage blandas med studiosamtal och expertanalyser. Det blir reportage hos föreningar och klubbar där både breddidrott och elitsatsningar undersöks.

Episode 3

23min - Både Frida Thörnqvist och André Alsanati siktar på en karriär som fotbollsproffs. Båda spelar i landslaget för 16-åringar. Stina Blackstenius är 20 år och ska representera svenska landslaget i fotboll i OS i Rio. Ronjabollen är ett projekt i Uppsala som satsar på flickor i utsatta områden.

Episode 2

23min - Hannah Flodman och Felix Claar spelar båda i Elitserien i handboll. Ricoh är en företagsklubb som inte bedriver någon ungdomsverksamhet men Sävehof är en av världens största ungdomsklubbar. En av dess största talanger är William Bogojevic.

Episode 1: Säsongsstart

23min - Nicklas Kulti har startat en akademi för blivande stjärnor och Stockholms Allmäna Lawntennis Klubb driver tennisskola för barn. Maria Petrovic och Adam Heinonen vill bli bäst i världen och Jonas Björkman förklarar varför padeltennis är så populärt.