Stream, lej eller køb

Episode 8: Final

42min - Deltagarna ska hitta dragläget på den fruktade Vippbrädan, sen möts de två och två i en dubbelbackning där en får körkortet tillbaka. De tre återstående finalisterna möts i ett go-cart-race. Sen utser juryn Sveriges värsta bilförare.

Episode 7: Backa med en husvagn

42min - Bilförarna ska backa med en husvagn. Och så är klassikern vattentanken tillbaka, nu i de luxe-utförande. Dessutom ska deltagarna köra taxi i stadstrafik.

Episode 6: Fickparkera med en buss

41min - Bilförarna ska fickparkera med en buss. Och så ska de förlita sig på sin co-driver när de kör med förbundna ögon. Dessutom blir det både väjning och halkkörning samtidigt.

Episode 5: Döda vinkeln

41min - Bilföraren ska hitta den döda vinkeln. De kör också in i en återvändsgränd där krockar bestraffas med elstötar. Och så blir deltagarna störda när de delar ut post.

Episode 4: Backa i en åtta

42min - Bilförarna ska backa i en åtta. Och de ska köra hinderbana och prata i telefon samtidigt. Dessutom sätts reaktionsförmågan på prov i en bromsövning.

Episode 3: Köra budbil med en tårta

41min - Bilförarna ska köra genom ett nålsöga. Och de ska visa huruvida de ha koll på var bilens hjul befinner sig. Dessutom får deltagarna både läsa kartor och hantera stadstrafik när de ska köra budbil, med en tårta.

Episode 2: Fickparkera i en backe.

41min - Bilförarna ska fickparkera i en backe. Och de ska köra genom en hinderbana med en vattentank på taket. Dessutom blir det slalombackning.

Episode 1: I stadstrafik.

42min - Bilförarnas reaktionsförmåga sätts på prov i en väjningsövning. Och så blir det hinderbana med vägmärkeskunskap. Dessutom släpps bilförarna ut i stadstrafik.