Stream, lej eller køb

Episode 13

30min - Alicia väntar fortfarande på att Kaheem ska fria, så hon ber Redfoo om hjälp att göra det. Max är lycklig över att Claire är tillbaka och vill visa det med en isbana och dansare.

Episode 12

Episode 10

30min - Danny vill återskapa tiden innan hans kompis Jeffrey var gift, så han tar med honom på en partybuss. Chrissy är hemma efter sex månader på Bali och hennes bästa vän Tara ger henne ett yogauppträdande för att be henne stanna hemma.

Episode 9

30min - Cobys flickvän tycker att han borde vara mer romantisk, så han sjunger en romantisk låt på en restaurang för att be henne att flytta ihop med honom. Sarah ska flytta till NY och Emmi vill be sin bästa vän att bo med henne.

Episode 8

30min - Den personliga tränaren Darren ordnar ett uppträdande på gymmet för att fråga sin kund Leah om en dejt. Leah kan inte gå på sina vänner Kelsey och Sarahs bröllop, så hon överraskar dem med ett dansnummer på Times Square.

Episode 7

30min - Mikes föräldrar är frustrerade eftersom han jobbar så mycket, så han vill överraska dem med en andra smekmånad på Bahamas. Ricky vill visa Jesse, som varit kär i honom en tid, att han äntligen är redo att binda sig.

Episode 6

Episode 5

30min - Redfoo presenterar James som har ett enkelt budskap till sin bästa vän Kaitlyn: “Följ dina drömmar”. Kaitlyn är en talangfull komiker och James tycker att hon ska satsa på en karriär i rampljuset.

Episode 4

30min - Deanna går snart ut skolan och vill tacka dansläraren Mrs. Behr som betytt så mycket för henne. Redfoo och dansgruppen jobbar med Deanna och hennes vänner för att ge Mrs. Behr en självlysande dansuppvisning.

Episode 3

30min - Chelsea är fortfarande kär i sitt ex Mark, som gjorde slut för att han inte klarade ett långdistansförhållande. När han kommer hem ber Redfoo och teamet Chelseas vänner att hjälpa till.

Episode 2

30min - I detta avsnitt av "Say It In Song" ser vi Kyle, som har ett vanligt problem: Han är kär i sin kompis och vill bjuda henne på skolbalen. Redfoo och teamet tågar iväg för att hitta en lösning.