Stream, lej eller køb

Episode 17: Avsnitt 17

20min - Samir tränas av kompisen Jamalde inför Let’s Dance. Samir skickas på sånglektion av sitt management och lär sig att ta högre toner med hjälp av armhävningar. Dessutom träffar Samir och Viktor musikproducenten Fredrik Kempe för ett kreativt möte.

Episode 16: Avsnitt 16

21min - Samir har skrivit ett hälsokontakt med sin personliga tränare Kim. Han har lovat att träna flera gånger i veckan, inte äta sötsaker och inte dricka. Men Samir har inte skött sig och måste straffas. Samir tackar sina fans genom att bjuda dem på lunch.

Episode 15: Avsnitt 15

21min - Samir bjuds in som inspiratör på en bartenderutbildning och har även en spelning på schemat. När gänget tar middagspaus passar Samir på att pranka Johnny. Men den goda stämningen i gruppen blir dålig när ett missförstånd får situationen att urarta.

Episode 14: Avsnitt 14

18min - Samir och hans vänner ska åka till Sälen och Samir tycker att man är extra snygg i backarna om man har crosskläder. Därför beger han sig till en specialbutik där det inhandlas helt nya outfits för både Samir och kompisen Johnny.

Episode 13: Avsnitt 13

20min - Samir och Kevin åker till Linköping för att ha sin första spelning tillsammans på en välgörenhetsgala. Samir passar även på att festa lite med sina gamla vänner i hemstaden.

Episode 12: Avsnitt 12

20min - Samir och Viktor befinner sig på ett event inför Grammisgalan där de är nominerade för årets låt. Sen beger sig Samir och Kevin mot Samirs hemstad Linköping där de ska ha sin första spelning med nya låten, men Samir hinner också med att umgås lite med sin mamma och pappa.

Episode 11: Avsnitt 11

20min - Allt pekar uppåt, men Samir känner att han måste utvecklas och får en lektion i skådespeleri. Efter det ger sig Samir iväg på en reklamfilmsinpelning för ett stort och känt varumärke.

Episode 10: Avsnitt 10

20min - Den här morgonen kommer bästisen Andreas på besök med ett ärende från Samirs pappa Ahmad. Medan Andreas fixar går Samir till biblioteket för att försöka få lite lugn och ro.

Episode 9: Avsnitt 9

18min - Samir är i studion i Sundsvall för slutfix av nya låten, men producenten tycker inte låten är klar att läggas ut. Senare följer Samir och Kevin med Patrik för att åka motocross på isen.

Episode 8: Avsnitt 8

21min - Samir är på reklamfilmsinspelning med en Hollywoodfru. Senare, i ett möte med en spådam, får Samir veta hur många framgångsrika år han har.

Episode 7: Avsnitt 7

41min - Samirs föräldrar kommer på besök i Stockholm och pappa Ahmad sätter genast igång ett inredningsprojekt hos Samir, men samarbetet far och son emellan är inte helt okomplicerat. Samir skriver ett hälsokontrakt med sin personliga tränare Kim – och Kim menar allvar. Samir bjuder även med ett av sina största fans på en prisutdelningsgala.

Episode 6: Avsnitt 6

41min - Samir och gänget skriver en låt för att be om ursäkt till Jamalde. Samir och hans vänner snackar också relationer och svårigheten med att hitta tid till kärlek trots att längtan finns. Samir prövar därför på att vara hundvakt för att få lite sällskap och ömhet.

Episode 5: Avsnitt 5

41min - YouTube-kanalen går framåt, men inte lika snabbt som önskat. Samir och Goliat måste lägga i en högre växel vilket resulterar i ett prank mot vännen Jamalde som går över styr. Samir lugnar sina nerver med yoga och framträder på en gala mot nätmobbning.

Episode 4: Avsnitt 4

41min - Samir är i en musikstudio i Sundsvall. Här slipar han och kompisen samt låtskrivaren Kevin på deras nya låt. Dessutom får Samir ett infall och försöker att lära sig att spela gitarr för att utvecklas som artist. Men att lära sig ett instrument kräver både tid och ro, vilket råkar vara bristvaror i Samirs liv.

Episode 3: Avsnitt 3

41min - Sedan framgångarna i Melodifestivalen är Samir och artistkollegan Viktor extremt eftertraktade på landets scener. Vi tar rygg när duon har spelning i Norrköping och följer med en vanlig dag utanför rampljuset med kompishäng och hård träning.

Episode 2: Avsnitt 2

42min - Samir har nyligen startat en egen YouTube-kanal och målet att nå 100 000 följare på tolv veckor kräver hårt arbete. Men Samir och hans vän tillika fotograf Goliat gör ett tekniskt misstag som riskerar att sabba hela projektet.

Episode 1: Avsnitt 1

41min - Samir minns livet i hemstaden Linköing, innan kändisskapet, som ganska svårt. Men pappa Ahmad en plan för att locka hem honom för att jobba på familjens krog. Dessutom utsätter Ahmad sin son för ett prank som får topplocket att ryka på Samir.ir.