Stream, lej eller køb

Episode 36

43min - Finaldags och hotellets tre par ska bli ett. Kulceremonin vankas och 500 000kr står på spel och den stora frågan är ifall kulan kommer att kastas?

Episode 35

43min - En dag kvar till den stora finaldagen. Adam öppnar upp sig i synk och uttrycker sin kärlek för Sara. En deltagare tvingas lämna hotellet och under kvällen råkar David ut för en olycka i poolen.

Episode 34

43min - Finalveckan, som vi alla längtat efter, är här. Två deltagare blir hjärtekrossade under veckans första ceremoni och under kvällen hettar det till för samtliga på hotellet. Love is in the air!

Episode 33

43min - Sista dagen på semifinalsveckan och den stora finalen börjar hägra. Joshua och Jennifer verkar ha hittat varandra och Jeane får det tufft bland tjejerna som ser henne som ett stort hot.

Episode 32

43min - En ondskefull clown checkar in på hotellet och bakom masken gömmer sig ett bekant ansikte. Dessutom lämnar Mcuze hela gruppen i chock när han gör ett tufft val.

Episode 31

43min - Semifinalsveckan är äntligen här. Skräck sprider sig på hotellet och en person i varje par måste lämna.

Episode 30

43min - Kommer Jeane att förlåta David och Alice? I tvisternas tvist under parceremonin kommer två oväntade saker att hända som får gruppen att brista ut i gråt.

Episode 29

43min - Andy Fresh ger gruppen en chock när han plötsligt - under Pandoras ask - hoppar av programmet. Dessutom blir David och Alice minst sagt svettiga när en gammal deltagare checkar in.

Episode 28

43min - Mattias Helén gör snabb comeback och berättar att en Aladdin snart checkar in på hotellet. Aladdin-Oscar blir genast omtyckt av tjejerna och nervositeten bland killarna är påtaglig.

Episode 27

42min - Idag står VD-Erik inför ett svårt beslut. Han måste be en av de varslade deltagarna att lämna hotellet. Efter parceremonin föds en otippad vänskap, och kvällen slutar med oväntad kärlek.

Episode 26

43min - En av deltagarna blir förpassad till Joshs rum. Helt plötsligt checkar en VD in och ytterligare en deltagare behöver lämna gruppen.

Episode 25

43min - Välkommen till byggveckan! En hantverkare checkar in och tjejerna blir helt till sig. En tävling stundar och en kille riskerar att åka ut.

Episode 24

42min - Glädje i gruppen när Amerika-paret återvänder hem till hotellet med guld i bagaget. Men glädje byts snabbt ut mot tårar när en tvingas lämna.

Episode 23

41min - Snart checkar Kristina från Duvemåla in och för många är det ett kärt återseende. Under kvällens Pandoras ask blir vissa rejält grillade och senare på festen intensifieras Lisas och Davids relation.

Episode 22

43min - Ny vecka och nytt tema på hotellet. Nya deltagaren "Karl-Oscar" checkar in och får gruppen att häpna. För han har fått i uppgift att skicka iväg någon till Amerikat, vilket får oanade konsekvenser.

Episode 21

43min - Det är äntligen dags för Thilda och Jennifer att fånga spöket. Men den stora frågan är ifall de kommer träffa rätt? En sak är dock säker och det är att spöket kommer ge hela gruppen en chock!

Episode 20

43min - Jakten på spöket fortsätter och spökjägarna försöker sitt bästa för att fånga det. Många i gruppen är osäkra men inte Mcuze. Han är helt övertygad om att det är Sofia.

Episode 19

43min - Ett spöke har flyttat in på hotellet i Mexiko. Adam är kär och gruppen får säsongens största chock hittills. Den stora frågan är: Vem är spöket?

Episode 18

43min - Veckan har nått sitt slut och Andreas tycker att alla deltagare är falska. På kvällen är det återigen dags för parceremoni. Vem sitter säkert och vem kommer att få lämna hotellet?

Episode 17

40min - Ny dag och ytterligare en ny deltagare rullar in på hotellet till mångas glädje. Men glädjen byts snabbt ut mot tårar när ett tufft beslut ska fattas. Dessutom är det dags för grillning i Pandoras Ask.

Episode 16

44min - Ny vecka på hotellet och veckan inleds med att Sara och Adam pratar om sin heta natt tillsammans. En överläkare checkar in och kvällen avslutas i vanlig ordning med att Nicole och Marcus bråkar.

Episode 15

42min - Ny dag och Josh är förbannad eftersom Sara och Adam tillbringade natten tillsammans. Nya deltagaren Andreas får en makt och alla börjar fjäska.

Episode 14

41min - Gårdagens fest präglades minst sagt av drama och inte blir det bättre idag när en bankrånare checkar in på hotellet. Kvällen avslutas med tårar, svartsjuka och mycket mycket mer.

Episode 13

42min - Bankveckan är här och det verkar som att Josh och Sara funnit varandra. Eller? Deltagarna ställs inför en frestelse när möjligheten att byta ut sin partner för 15.000kr dyker upp.

Episode 12

42min - Skolveckan går mot sitt slut och eleverna ställs inför ett sista prov. I potten finns en immunitet inför kvällens parcermoni.

Episode 11

42min - Eldig stämning under kvällens Pandoras Ask när Nicole blir rejält grillad för sitt svek mot Mattias. Dessutom blir Josh ställd mot väggen av Iva under kvällens fest.

Episode 10

40min - Skolveckan är äntligen här och en polisstudent checkar in. Killarna blir helt tagna och svartsjukan flödar på hotellet. Dessutom ställs alla inför ett tufft prov när Magnus Uggla är med på ett hörn.

Episode 9

43min - En deltagare måste checka ut innan parceremonin, och allt slutar i tårar. Hela kvällen präglas av allmänt kaos och kulminerar i att Toby och Viktoria har sitt första riktiga bråk.

Episode 8

40min - Efter gårdagens svek är Nicole superbesviken på Mcuze. En ny deltagare checkar in på hotellet och tar alla tjejer med storm. Mattias börjar tvivla på #TEAMKRISTIAN och oroar sig för sin framtid.

Episode 7

43min - Ny vecka där miljön står i fokus. En räddningsarbetare checkar in på hotellet till killarnas förtjusning och senare mot kvällskvisten uppstår ett triangeldrama mellan Mcuze, Lisa och Nicole.