Stream, lej eller køb

Episode 8

19min - Del 8 av 8. Bröli undrar om han är bortskämd. Pappa berättar att det är ovanligt att man får precis allt man pekar på. Bröli bestämmer sig för att fira sin födelsedag helt utan paket. I rollerna: Johan Ulveson och Olof Wretling. Manus: Erik Haag och Sara Haag. Regi: Erik Haag.

Episode 7

19min - Del 7 av 8. Bröli undrar om alla människor har en egen pool. Pappa berättar att det är väldigt dyrt och det är frågan om det ens finns utrymme för att alla skulle ha en egen pool. Var skulle alla pooler vara? Bröli bestämmer sig för att besöka ett kommunalt badhus. I rollerna: Johan Ulveson och Olof Wretling. Manus: Erik Haag och Sara Haag. Regi: Erik Haag.

Episode 6

20min - Del 6 av 8. Bröli frågar Pappa om alla shoppar lika mycket lika som Bröli och Pappa gör. Pappa berättar att de flesta inte alls har råd och att det dessutom är dåligt för miljön att köpa nytt hela tiden. Bröli bestämmer sig för att ta ett "Köp-ingenting-år". I rollerna: Johan Ulveson och Olof Wretling. Manus: Erik Haag och Sara Haag. Regi: Erik Haag.

Episode 5

19min - Del 5 av 8. Bröli undrar varför det sitter en tiggare på gatan utanför båtaffären. Pappa berättar att en del människor inte har nåt annat val än att tigga. Bröli bestämmer sig för att hjälpa nån som har mindre än han själv. I rollerna: Johan Ulveson och Olof Wretling. Manus: Erik Haag och Sara Haag. Regi: Erik Haag.

Episode 4

20min - Del 4 av 8. Bröli undrar vad han är bra på egentligen, han kan ingenting. Pappa berättar att för att bli riktigt bra på nånting så måste man träna i 10 000 timmar. Bröli bestämmer sig för att bli en av de fem bästa i världen på nånting. I rollerna: Johan Ulveson och Olof Wretling. Manus: Erik Haag och Sara Haag. Regi: Erik Haag. Pappa och Bröli rikare än någonsin och Bröli fortsätter utforskandet av vår samtid.

Episode 3

20min - Del 3 av 8. Bröli frågar Pappa om alla har lika mycket veckopeng som han har. Pappa berättar att de flesta människor måste hushålla med sina pengar på ett helt annat sätt. Bröli bestämmer sig för att ta ansvar för sin egen ekonomi. I rollerna: Johan Ulveson och Olof Wretling. Manus: Erik Haag och Sara Haag. Regi: Erik Haag. Pappa och Bröli rikare än någonsin och Bröli fortsätter utforskandet av vår samtid.

Episode 2

20min - Del 2 av 8. Bröli frågar Pappa varför de bara umgås med andra rika. Pappa säger att de är lättare att umgås med människor från samma samhällsklass för att de har liknande intressen och ekonomi. Bröli bestämmer sig för att umgås med en fattig. I rollerna: Johan Ulveson och Olof Wretling. Manus: Erik Haag och Sara Haag. Regi: Erik Haag. Pappa och Bröli är rikare än någonsin och Bröli fortsätter utforskandet av vår samtid.

Episode 1

20min - Bröli och Pappa är tillbaka! Denna gång är Pappa (Johan Ulveson) och Bröli (Olof Wretling) rikare än någonsin och Bröli fortsätter utforskandet av vår samtid. Hans nyfikenhet är stor och Pappa finns steget bakom för att hjälpa, stötta och förklara. Manus: Erik Haag och Sara Haag. Regi: Erik Haag. Del 1 av 8: Varför blir alla sura när vi hugger ner kommunens träd för att få bättre sjöutsikt?

Right arrow SerierRight arrow Pappas Pengar