Episode 48

Episode 47

Episode 46

21min - NSB melder om problemer med en togsniker, og vekterne Carlos og Henning haster for å undersøke situasjonen. Det utløses en heftig diskusjon om billettene, og mens dette pågår får Carlos en melding som kan by på større problemer for de to; det mistenkes at mennene mangler oppholdstillatelse.

Episode 44

Episode 43

Episode 42

21min - Kameraoperatøren i vaktsentralen gir beskjed om at en tigger oppholder seg ved en av kafeene inne på stasjonen. En av vekterne treffer den mistenkte tiggeren, som også har blitt tatt for lignende forhold tidligere. Men mannen nekter for å ha tigget denne dagen, og vekteren velger å stole på ham. Men det viser seg at det var en dårlig idé.

Episode 41

Episode 40

21min - En plagsom kjenning har urinert på en av plattformene, og forsøker å gjemme seg for vekterne. Han har tidligere blitt tatt i å naske og får ofte klager på seg fra ansatte og andre reisende.

Episode 39

Episode 38

Episode 37

Episode 36

Episode 35

Episode 34

Episode 33

21min - To unge menn blir tatt på fersken i å stjele en flaske whisky på Vinmonopolet. Vekterne er raskt på stedet, og tar de to naskerne med ned til vaktsentralen og politiet kommer for å avhøre guttene.

Episode 32

21min - En veskebutikk melder om et pågående tyveri, og to av vekterne ankommer stedet raskt. En håndverker legger fra seg jakken ved en av oppbevaringsboksene mens han jobber.

Episode 31

Episode 30

Episode 29

21min - Peter i vaktsentralen får en henvendelse fra NSB. De ber om øyeblikkelig hjelp med en ung mann som har slått seg vrang inne på et av de innkommende togene.

Episode 28

21min - Tidlig på morgenen tilkaller NSB vekterne fordi en av konduktørene på et innkommende tog føler seg truet av en full mann. Da vekterne ankommer blir det raskt klart at mannen allerede har gjort seg bemerket på stasjonen fordi han har vært beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Episode 27

Episode 26

Episode 25

Episode 24

Episode 23

21min - Oslo S er et viktig knutepunkt for ungdomsgjenger, og spesielt om vinteren. Vekter Anders tar kontakt med en gjeng som bråker og lekeslåss.

Episode 22

Episode 21

Episode 20

Episode 19

21min - NSB ber om bistand fra vekterne da de mener en passasjer er for full til å reise videre med toget. En rusa mann på stasjonen viser en aggressiv og rasistisk holdning ovenfor Murat, som virkelig får testet tålmodigheten sin.

Episode 18

Opret en gratis konto

Gør Playpilot til din personlige streamingguide

Mine tjenester
Mine tjenester Gem og filtrer dine tjenester
Watchlist
Watchlist Gem alt du vil se i din Watchlist
Notifikationer
Notifikationer Underretninger om nye episoder og vigtige offentliggørelser
Set
Set Skjul de titler du allerede har set
Bedømmelser
Bedømmelser Bedøm titlerne, og del dem med dine følgere
Følg
Følg Følg bedømmelser fra venner, familie og anmeldere
Samlinger
Samlinger Følg samlinger eller lav dine egne
Matchlist
Matchlist Sådan finder du noget I alle har lyst til at se. Som Tinder til film!