Episode 8: Vem kommer äntligen få lite sällskap?

Episode 7: Det vankas dubbelbröllop för Stellan

44min - I detta program: Först blir det dubbelbröllop. Stellan testgifter sig inför det slutgiltiga valet med både Veronica och Elina. Elin släpper en bomb som får Filip och Fredrik helt ur fattning. Hans-Göran dras in i ett uppslitande bråk om Facebook. Nina bestämmer sig för att starta ett kvinnligt nätverk för porrfria relationer. Del 7/8. Svensk relationsdokumentärserie från 2010. Filip och Fredrik hjälper fyra människor i Värmland att hitta kärleken. Eller lite sällskap. De fyra är: 24-åriga Elin som blev mamma vid 17 och haft ett lite struligt liv. 59-årige Hans-Göran är synskadad och har bott med sin bror hela livet. Han har inte dejtat en kvinna på 35 år. 33-årige Stellan är mellanchefen på ventilfabriken som är alldeles för blyg för kvinnor. 41-åriga Nina bor med sin 13-årige son och drömmer om en man från Medelhavet. Text-tv-text s 199.

Episode 6: Filip och Fredrik fixar en rättegång

Episode 5: Lite sällskap går in i en ny fas

Episode 4: Elin överraskas med en dejt till sjöss

44min - I detta program: Nina åker på Larz Kristerz-dans i Årjängsparken för att med hjälp av Filip och Fredrik ragga män. Elin åker på firmafest med chefens båt och överraskas med dejting till sjöss. Hans-Göran har kärat ner sig ordentligt och måste coachas för att inte gå överstyr. Vältränade Stellan får äntligen chansen att visa upp sig i badbyxor, och den lokala bastufinnen tipsar honom om hur han ska närma sig kvinnorna. Del 4/8. Svensk relationsdokumentärserie från 2010. Filip och Fredrik hjälper fyra människor i Värmland att hitta kärleken. Eller lite sällskap. De fyra är: 24-åriga Elin som blev mamma vid 17 och haft ett lite struligt liv. 59-årige Hans-Göran är synskadad och har bott med sin bror hela livet. Han har inte dejtat en kvinna på 35 år. 33-årige Stellan är mellanchefen på ventilfabriken som är alldeles för blyg för kvinnor. 41-åriga Nina bor med sin 13-årige son och drömmer om en man från Medelhavet. Text-tv-text s 199.

Episode 3: Filip och Fredrik dammar av dejtklassiker

48min - I detta program: Nina i Säffle får testa tältdejting. Åtta män i lika många tält gör vad de kan för att imponera på den blonda ensamstående mamman. Synsvage Hans-Göran, 59, får åka omkring i en husbil och plockar upp singelkvinnor runt om i bygden. Sen blir det en mycket uppsluppen fest där Filip & Fredrik ställer till med snuskig frågesport. 24-åriga Elin får välja mellan tre killar när Filip & Fredrik återupplivar dejtingklassikern Vem tar Vem. Del 3/8. Svensk relationsdokumentärserie från 2010. Filip och Fredrik hjälper fyra människor i Värmland att hitta kärleken. Eller lite sällskap. De fyra är: 24-åriga Elin som blev mamma vid 17 och haft ett lite struligt liv. 59-årige Hans-Göran är synskadad och har bott med sin bror hela livet. Han har inte dejtat en kvinna på 35 år. 33-årige Stellan är mellanchefen på ventilfabriken som är alldeles för blyg för kvinnor. 41-åriga Nina bor med sin 13-årige son och drömmer om en man från Medelhavet. Text-tv-text s 199.

Episode 2: Drive-thru-dejt, fikadejt och maskeraddejt

45min - I detta avsnitt: Synsvage Hans-Göran, 59, får äntligen gå på dejt, för första gången på 35 år. Det serveras en trerätters middag med en kvinna till varje rätt. Programledarduon anordnar också drive-thru-dejting för 24-årige Elin - hon saknar körkort och måste förstås ha kille med bil. Filip och Fredrik bjuder också på en utmaning för blyge Stellan, 33, tio tjejer bjuds på maskerad. Del 2/8. Svensk relationsdokumentärserie från 2010. Filip och Fredrik hjälper fyra människor i Värmland att hitta kärleken. Eller lite sällskap. De fyra är: 24-åriga Elin som blev mamma vid 17 och haft ett lite struligt liv. 59-årige Hans-Göran är synskadad och har bott med sin bror hela livet. Han har inte dejtat en kvinna på 35 år. 33-årige Stellan är mellanchefen på ventilfabriken som är alldeles för blyg för kvinnor. 41-åriga Nina bor med sin 13-årige son och drömmer om en man från Medelhavet. Text-tv-text s 199.

Episode 1: Filip & Fredrik hjälper Nina med dejter