Stream, lej eller køb

Episode 4: Julstämning de luxe

41min - Paret Rudholm på Ekerö älskar lysande djur och bygger små juliga världar och scenarion. Jonatan Lindell kan elektronik och har designat egna julfigurer. I Gävle har familjen Sjöberg lagt ned 75000 kr på julbelysning och ett jultåg ska gå i trädgården.

Episode 3: En storslagen vision

42min - Familjen Mathiassen i Billesholm har längtat efter att få sätta upp julpyntet igen, men pappa är höjdrädd. Team Bergstrand/Nilsson i Åsljunga coachas av smurfsamlande vinnarskallen Rikard. Kommunalpolitikern Tomas Ardenfors har en storslagen vision.

Episode 2: Lillputtland och lysande tomtar

42min - Rockabilly-familjen Alfvén i Falköping älskar USA och har snöat in på lysande tomtar. Lill-Marie har byggt ett ”Lilleputtland” i miniformat som ska få juleskrud. Mats och Malin Runkvist driver en herrgård i Västmanland. Mats älskar att bjuda på show.

Episode 1: Klassisk look till nästa nivå

42min - Bo och Agneta Larssen i Huddinge tar en gammaldags, klassisk look till nästa nivå. Christian Svengard i Värmdö är en partykille som kör Ibiza-tema. Niklas Adolfsson i Hällestad konstruerar det mesta själv och beställer utrustning från USA.