Stream, lej eller køb

Episode 8

58min - Del 8 av 8. Finaldags! Fyra av Sveriges skarpaste hjärnor kan vinna Genikampen 2016. Vinnarna i de två första tävlingarna möts i en avslutande duell. Programledare är Micke Leijnegard.

Episode 7

58min - Del 7 av 8. Sex av Sveriges skarpaste hjärnor tävlar i udda grenar och actionfyllda utmaningar. Det gäller att tänka snabbt, vara strategisk och ha både järnvilja och stort mod. Programledare är Micke Leijnegard.

Episode 6

58min - Del 6 av 8. Sju av Sveriges skarpaste hjärnor tävlar i udda grenar och actionfyllda utmaningar. Det gäller att tänka snabbt, vara strategisk och ha både järnvilja och stort mod. Programledare är Micke Leijnegard.

Episode 5

58min - Del 5 av 8. Åtta av Sveriges skarpaste hjärnor tävlar i udda grenar och actionfyllda utmaningar. Det gäller att tänka snabbt, vara strategisk och ha både järnvilja och stort mod. Programledare är Micke Leijnegard.

Episode 3

58min - Del 3 av 8. Tio av Sveriges skarpaste hjärnor tävlar i udda grenar och actionfyllda utmaningar. Det gäller att tänka snabbt, vara strategisk och ha både järnvilja och stort mod. Programledare är Micke Leijnegard.