Stream, lej eller køb

Episode 6: Ebba Busch Thor, Christer Björkman och Peter Jöback

41min - Ebba Busch Thor, Christer Björkman och Peter Jöback gästar och det bjuds på bärtema och pilkastningstävling där förloraren tvingas avslöja en rejäl hemlighet. Peter berättar hur hans svåra uppväxt hjälpt honom på scen, och Ebba avslöjar en hemlighet.

Episode 5: Jan Malmsjö, Eva Röse och Alice Bah Kuhnke

41min - Jan Malmsjö, Eva Röse och kulturminister Alice Bah Kuhnke besöker Bindefelds blomstrande trädgård och blir bjudna på en lyxig middag på bryggan. Jan och Micael lagar hummer och tjejerna pratar uppväxt i förorten. Det blir en middag med många skratt.

Episode 4: Jill Jonsson, Björn Kjellman och Kattis Ahlström

41min - När Jill Jonsson, Björn Kjellman och Kattis Ahlström kommer på middag blir det spektakulär dukning med handgjorda isvaser. Sofia och Pernilla pratar med Kattis om hennes besatthet av konstiga lukter, och Björn Kjellman visar sina skills i högklackat.

Episode 3: Leila Lindholm, Börje Salming och Christer Lindarw

42min - Micael går all in på matlagningen när Leila Lindholm gästar. Sofia pratar manligt och kvinnligt med Börje Salming och Christer Lindarw. Pernilla och Micael gör vackra blomvaser av rabarber. Det blir en sprakande festmåltid full av spännande skvaller.

Episode 2: Alex Schulman, Emma Wiklund och David Lagerkrantz

41min - Alex Schulman, Emma Wiklund och David Lagerkrantz kommer på middag. Temat är äpplen, och Sofia testar temat på bordsdekorationerna med tveksamt resultat. Det blir en händelserik middag då Alex Schulman visar sig ha gamla fejder att reda ut.

Episode 1: Lill Lindfors, Martin Stenmarck och Clara Henry

42min - Micael bjuder in till sin trädgård. Först ut är Lill Lindfors, Martin Stenmarck och Clara Henry. Det blir festfixande med gurktema, trädgårdstips och en fantastisk middag med skvaller, skönsång och ett ouppklarat missförstånd mellan Pernilla och Lill.