Stream, lej eller køb

Episode 26: Exen berättar allt: Del 2

42min - Dags att gå till botten med de största snackisarna, händelserna och draman i Celebrity Ex on the beach. Carolina Gynning tar pulsen på deltagarna och reder ut vad som hände – egentligen.

Episode 25: Exen berättar allt: Del 1

51min - Dags att gå till botten med de största snackisarna, händelserna och draman i Celebrity Ex on the beach. Carolina Gynning tar pulsen på deltagarna och reder ut vad som hände – egentligen.

Episode 24: Tack för allt, Brasilien!

44min - Julia känner sig sviken. Elin och Bettina får makten att bestämma allas kläder under sista temafesten, men trots ett roligt uppdrag är Elin deppig. Dennis M och Ninas dejt är romantisk tills Nina hamnar öga mot öga med sin största fobi.

Episode 23: Tuffa beslut och rekordmånga avsked

40min - Bella försöker slå hål på ryktet att hon och Alex haft ihop det medan Arvid varit borta. Alex tycker att Arvid förtjänar att höra sanningen. Paddan är brutal, när semestern börjar närma sig sitt slut. Person efter person skickas hem

Episode 22: "Alex f**king D'rosso!"

43min - Våra singlar intar en lyxvilla i Brasilien, redo för flörter, fester och en glassig tillvaro. Men inte ens paradiset är perfekt. När som helst, var som helst och hur som helst kan oväntade ex dyka upp och sabotera festen – eller lyfta den till oanade höjder.

Episode 21: Deltagarna i chock efter otäck skada

40min - Adde är nervös. Han ska på gruppdejt med bland andra Anna-Lisa. Haidar försöker lugna honom med ett par bra dejtingtips. Elin och Haidar hamnar på en privat förfest i sviten. Elin avslöjar sin egentliga plan med att åka till Brasilien. Dessutom inträffar en olycka som skakar om huset.

Episode 20: Två kända ansikten checkar in

40min - Mitt i en förtrollad och sagolik fest dyker Älvornas älva upp. Hon chockar alla med entrén, för hon är väl inte singel? Eller? Mitt i en dejt får Alex veta att hans ex har anlänt. Alex känner oro. Är den goda stämningen i huset hotad nu?

Episode 19: Ett brustet hjärta lämnar Brasilien

42min - Alex intresse för Bella irriterar henne. Dags att tala klarspråk med D’Rosso! Pierre vet inte vem han gillar mest – Elin eller Alexandra? Adrian ser bara en tjej. Hans starka känslor för Alexandra försätter honom i en svår och tuff sits.

Episode 18: Alexandra slits mellan två killar

41min - Alexandra har börjat tappa intresset för Adrian. Istället har hon och Elin fått upp ögonen för samma kille. Men Adrian har svårt att släppa sina känslor. Och finns det en chans till romans mellan Alex D’Rosso och Bella?

Episode 17: Ledsamt uppvaknande för D'Rosso

43min - Paddan lämnar ett besked som får både Haidar och Alex D’Rosso att brista ut i gråt. En ny singel har anlänt. Han vill bara ha en dejt med Nina.

Episode 16: Adde får det hett om öronen

41min - Adrian har ett öga för Alexandra, men hennes nattliga äventyr får honom att tveka. Sara, Bella och Elin skickas på dejt, men möts av fyra drinkar. De tror sig veta vem som är på väg och blir nervösa. Nu kommer någon i huset få det tufft.

Episode 15: Lyxdejt och grönsaksorgie

41min - Flera i huset får åka på en båtutflykt. Nina har inte badat i havet sedan hon var barn. Alex hjälper henne att ta mod till sig, men har han en baktanke med gentlemannafasonerna? Kvällens temafest slutar i en oväntad grönsaksorgie.

Episode 14: Haidar hamnar i klistret, igen.

42min - Sara och Haidars känslor har vuxit sig starka. Men när en av de andra tjejerna i huset tvingas packa väskan och åka hem, ger han den tjejen en oväntad kärleksförklaring. Sanningen kommer alltid fram och Sara blir förbannad på Haidar.

Episode 13: Dennis, Haidar och ett gemensamt ex

42min - Någon som varit inne i huset från start måste bryta semestern och åka hem. Beskedet om vem som måste lämna kommer som en chock. Två av killarna skickas på broderlig date – men plötsligt dyker deras gemensamma nämnare upp.

Episode 12: Nina och Dennis hemlighet

41min - Gruppen får i uppgift att välja två killar och två tjejer som ska grillas. Det blir en kaoskväll och resulterar i att Sara Bolay hälsar vid frukosten att resten av rumskamraterna i lyxvillan är råttor.

Episode 11: Ett ex crashar poolfesten

40min - Alla jublar av glädje när de skickas på uppfriskande poolparty. Men en gäst har redan anlänt till festen och både Alex och Dennis chockas när de ser vem det är.

Episode 10

42min - Der er iskold stemning mellem Alex og Sara. De sendes på en date og diskuterer en hændelse i Dubai, der fik forholdet til at køre af sporet. Bella får en hemmelig opgave og så har Haidar pludselig fået en fodfetish.

Episode 9

42min - Sara, Emma, Ninna og Ida tager på Capoeira-date. Elin og William tager også ud, men kun én af dem vender tilbage. Haidar vil gerne have fat i Sara, men hvordan får han hende på krogen?

Episode 8

41min - En rolig morgen i solen bliver pludselig mørk og dyster da tabletten meddeler hvem, der skal hjem. Nina begynder at få øjnene op for Dennis, men hun hader at føle sig som et andet valg.

Episode 7

43min - Dennis, Adrian, Josephine og Elin tager på en dobbeltdate fyldt med fart og det er lige ved at gå galt. Imens er tre hotte singler på vej ind i villaen – men deres ankomst betyder, at en anden må tage afsked.

Episode 6

41min - Adde har moralske tømmermænd, men han lysner hurtigt op, da en ny eks dukker op og bringer ny energi med sig. Er den nyankomne noget for Josephine?

Episode 5

39min - Dennis falder i de fleste pigers smag, men han begynder at lave rod i den. Bella og Arvid tager en tur på den følelsesmæssige rutsjebane og så får Adde sommerfugle i maven.

Episode 4

41min - Der er fortsat kaos omkring Haidar, der begynder at blive rigtig varm om ørene. Josephine sniger omkring i buskene imens Arvid er på date og så ankommer en ny, mystisk person til villaen.

Episode 3

40min - Elin og Dennis tager på en hyggelig date. Og så er det blevet tid til den første temafest! Alle ser frem til en sjov aften, men det bliver alt andet end festligt, da Haidar pludselig gør sig uvenner med alt og alle.

Episode 2

40min - Bella forsøger at komme sig over chokket ved poolen. Adde giver den et skud som kærlighedscoach, for han har erfaring med turbulente forhold. Og så ankommer endnu en eks, der bestemt ikke er kommet til Brasilien for at slappe af.

Episode 1

46min - De første singler flytter ind i den luksuriøse villa i Brasilien. De er mildest talt imponerede over de stilede suiter, den store pool og den magiske udsigt. Men bekymringerne er ikke langt væk og især Bella er nervøs for, hvem hun kan risikere at møde på stranden.