Stream, lej eller køb

Episode 56

37min - Dr. Phil träffar Sasha som blev lämnad vid altaret på sin bröllopsdag. Men trots att hon blev lämnad så berättar Sasha att hon fortfarande älskar sin före detta fästman.

Episode 55

36min - Melinda har problem med sin våldsamma tonårsdotter som hon hävdar slår sönder saker och går till attack. Dottern däremot har en annan syn på saken och hävdar att problemet ligger hos modern. Dr. Phil försöker reda ut situationen.

Episode 54

38min - En tonåring är anklagad för att ha mördat sina syskon men hans mamma tror fortfarande att han är oskyldig, Dr. Phil försöker reda ut den tragiska situationen.

Episode 53

39min - Stacie är bekymrad över sin ex-make som lever ett ohälsosamt liv samt att han försöker involvera deras döttrar i sitt destruktiva leverne. Döttrarna har försökt att ta avstånd från pappan men han fortsätter att kontakta och trakassera dem.

Episode 52

39min - Dr. Phil samtalar med Noelle, en fjortonåring som befinner sig i en nedåtgående spiral. Noelle tar med sig droger hem och har till och med stulit en bil. Hennes styvfar har valt att lämna hemmet då han inte längre står ut med Noelle och hennes kaos.

Dr Phil

35min - 17-årige Tamara är besatt av sitt utseende och av att se vacker ut. Hon berättar för Dr. Phil att hon spenderar omkring 7000 dollar i månaden på sitt utseende.

Dr Phil

38min - Dr. Phil försöker hjälpa Michelle och hennes tolv barn som har mängder av problem som innefattar alltifrån missbruk till dålig ekonomi. Dr. Phil föreslår en ny sorts uppfostringsplan men Michelle ser inte positivt på det rådet.

Episode 49

38min - En kvinna har 15 katter och är konstant oroad över deras hälsa och vågar inte längre lämna hemmet på grund av rädslan av det ska hända nåt med katterna. Hennes man har fått nog och kräver att hennes beteende måste förändras.

Episode 48

39min - Nancy och Lances har blivit tvungna att uppfostra deras barnbarn efter att deras dotter övergivit sin bebis för att bo i en bil med sin nya flickvän. Lance vill nu konfrontera sin dotter hos Dr. Phil.

Dr Phil

37min - En man har undanhållit att han ärvt en stor summa pengar för sin fru. Mannen har spenderat över hundratusen dollar utan sin frus vetskap och trots att frun har ertappat honom på bar gärning fortsätter han att ljuga om arvet och pengarna.

Episode 46

40min - Den deprimerade tonåringen Brandon förvandlade sig själv till den vackra och glamourösa kvinnan Diamond. Brandons mamma säger att Diamond är en känslomässigt störd eskortflicka som blivit utslängd från 13 gruppboenden.

Episode 45

40min - Jenn berättar att hennes man inte kan kontrollera sin ilska och att den håller på att förstöra deras äktenskap. Även Jenns mor är med och berättar att hon är rädd för sin svärson och att hon varit tvungen att tillkalla polisen på grund av hans ilska.

Episode 44

40min - BeVee och Steve är bekymrade över sin stökiga tonårsdotter. Föräldrarna är alltid oroliga över vad hon ska ställa till med och vill ha Dr. Phils hjälp med att få bukt på situationen.

Episode 43

38min - Angela lider av sexmissbruk och har varit otrogen mot sin man med över 20 män.

Episode 42

Episode 41

Episode 40

Episode 39

Episode 38

Episode 37

Episode 36

Episode 35

Episode 34

Episode 33

Episode 32

Episode 31

Dr Phil

Dr Phil

Dr Phil

Dr Phil