Stream, lej eller køb

Episode 5

28min - På en rundtur i Göteborg och berättar Nina Natri om sin uppväxt i Backa och om hur hon inrättat sitt liv för att ha maximal frihet. Sångerskan Anna Järvinen träffar fem kvinnor som alla liksom hon har rötter i Finland. Del 5 av 5.

Episode 4

28min - Anna Järvinen träffar tidigare rektorn Eivor Olofsson, en skotokig konstnärssjäl från Tornedalen. Som nybliven pensionär varvar Eivor livet på landsbygden med resor runtom i världen. Sångerskan Anna Järvinen träffar fem kvinnor som alla liksom hon har rötter i Finland. Del 4 av 5.

Episode 3

28min - När Anna var ung drömde hon om att bli konstnär, men istället blev hon lärare och sångerska. Jaana Kristiina Alakoski ville först bli sångerska men nu är det konstutbildning som gäller. Ett samtal om konst, kropp och meningen med livet. Sångerskan Anna Järvinen träffar fem kvinnor som alla liksom hon har rötter i Finland. Del 3 av 5.

Episode 2

28min - Tarja Halonen är Finlands första kvinna som president. Anna Järvinen får ett möte med presidenten. I Helsingfors väntar också Annas mamma och mostrar spänt för att få höra hur det gick när deras Anna träffade Tarja Halonen. Sångerskan Anna Järvinen träffar fem kvinnor som alla liksom hon har rötter i Finland. Del 2 av 5.

Episode 1

28min - Anna Järvinen träffar den världsberömda koreografen Virpi Pahkinen som gör allt för att inte fastna hemma framför spisen utan hellre reser eller går på rave. Sångerskan Anna Järvinen träffar fem kvinnor som alla liksom hon har rötter i Finland. Del 1 av 5.