Episode 101: Smugkig: Drengerøv i verdensklasse

2min - Kommer snart.

Episode 12

Episode 11

17min - Alex Porsing er blevet hyret af cirkus til at optræde med sine halsbrækkende freestyle motocross-tricks under sommerturnéen. Han er godt presset, da det er helt nyt for ham at skulle bo i en campingvogn, når han kommer rundt i landet. Så han beslutter sig for at brænde sine ting og flytte resten hjem til forældrenes gård. Dét skal fejres med en afskedsmiddag for familien. Men hvordan gå det lige, når Alex skifter gashåndtaget ud med indkøbskurv og stegepande?

Episode 10

17min - I dag går der 100 % drengerøv i den, når Danmarks bedste freestyle motocross-kører, Alex Porsing, tager på firmatur. Med sig har han to håndfulde af Jyllands største drengerøve, som er klar på at fyre den max af med party-bus, gokart og paintball. Som altid er det manageren Morgen, der står for skud. Firmaturen går allermest ud på, at han skal 'nakkes' – og det bliver vildt!

Episode 9

Episode 8

Episode 7

22min - Alex’ bedste ven, Christian Morgen, er samtidig hans manager. De står sammen, når Alex skal udføre de vildeste tricks på sin motorcykel rundt om i verden, og de er sammen, når de skal være drengerøve. De elsker at pranke hinanden og nægter at sige nej, når de får en udfordring. Det bliver hot, når Morgen vil bevise, at han kan spise den thai-mad, Alex har lavet. Værre bliver det, når Alex får lov at vælge, hvilken ny tatovering Morgen skal have på benet, og så bliver der slået hårdt til thaiboksning. Det er hylesjovt, når drengerøvene slår sig løs!

Episode 6

19min - Alex skal køre årets første show på hjemmebanen i Jylland. Han er Danmarks vildeste freestyle motocrosskører, og efter han vandt tv-programmet ’Danmark har talent’, flokkes både fans og medier om ham. Samtidig med at publikum forventer at se hjemmebanehelten lave crazy tricks på sin motorcykel, skal han stille op til det ene interview efter det andet, og han skal også være der for fansene. Alex mærker presset og det gør rigtig ondt, da han finder ud af, at to fans er gået forgæves for at møde ham.

Episode 5

18min - Alex Porsing er mere end Danmarks vildeste freestyle motocrosskører. Han ejer også et freestyle-team og en tattoo-shop. Denne gang er vi med Alex i Spanien, hvor han skal lære fra sig til et nyt talent på teamet. I Herning gør kæresten Stine og manageren Morgen klar det store motocross-show, hvor både Alex og talentet skal lave vilde tricks. Men ingenting går som planlagt, og spørgsmålet er, om alle når at blive klar til showet.

Episode 4

Episode 3

Episode 2

16min - Freestyle motocrosskøreren Alex Porsing skal deltage i et kæmpe show i Tyskland, hvor han skal vise sine vildeste tricks. Hjemme i Jylland sidder hans mor og er ængstelig for, om han kommer til skade. Alex overvejer, om han for at vinde skal lave et spring, hvor han har bind for øjnene - men han har lovet sin mor aldrig at gøre det mere. Hvad gør Alex? Uanset hvad bliver det vanvittigt.

Episode 1

22min - Alex Porsing er Danmarks bedste freestyle-motocrosskører. I denne serie følger vi ham og hans vanvittige familie, de halsbrækkende stunts, den sportslige fight, risikoen for at dø og al den ballade, de kan skabe. I første program er det nytårsaften og Alex’ fantastiske sportsår skal fejres. Det bliver helt ud over det sædvanlige med krudt, fyrværkeri og afbrænding af en bil på gårdspladsen. Crazy? Helt sikkert.

Crear una cuenta gratuita

Convierte Playpilot en tu guía personal de streaming

Mis servicios
Mis servicios Filtra por tus servicios
Watchlist
Watchlist Añade a la Watchlist todo lo que quieras ver
Notificaciones
Notificaciones Alertas de nuevos episodios y grandes estrenos
Vistos
Vistos Oculta lo que ya has visto
Valoraciones
Valoraciones Valora títulos que hayas visto y compartirlos con tus seguidores
Seguir
Seguir Seguir a familiares, amigos y valoraciones de críticos
Colecciones
Colecciones Seguir colecciones o crear la tuya propia
Matchlist
Matchlist Haz match con amigos sobre qué ver. Como Tinder, pero con películas!